Betonrenovering

1 Betonrenovering
KÖSTER Betomor Multi A
2 Betonrenovering (undersider)
KÖSTER Betomor Multi A
3 Fladeudligning
KÖSTER Betonspartel
4 Betonrenovering (store flader)
KÖSTER Korrosionsbeskyttelse Z1
KÖSTER Korrosionsbeskyttelse Z2
KÖSTER Reparationsmørtel R4
5 Renovering af strukturelle revner
KÖSTER KB-Pox IN

Ved betonrenovering udbedres mindre reparationer med det multi-egnede produkt KÖSTER Betomor Multi A, der samtidigt er korrosionsbeskyttelse og betonerstatning. Det er ikke påkrævet med ekstra korrosionsbeskyttelsesbelægning. Derudover erstatter KÖSTER Betomor Multi A den ellers anvendte hæftebro, grovspartel og finspartel. Produktet anbringes på den forberedte, bæredygtige beton, rengjort for skillende bestanddele, og på armeringsstål.

Til overfladerenovering anvendes KÖSTER Betonspartel, der er en finspartel til udbedring af overfladeskader på beton.

Som betonerstatning til reprofilering af større flader anvendes KÖSTER Reparationsmørtel NC. Den forarbejdes med såvel håndværktøj som med en egnet mørtelpumpe. Betonerstatningsmørtelen påføres på den forberedte, bæredygtige betonoverflade, der skal være fri for skillende substanser. Armeringsstål renses inden da  for rust og påføres, for eksempel, KÖSTER LF-BM blandet med kvartssand, som korrosionsbeskyttelse og hæftebro.

Ikke vandførende revner lukkes kraftoverførende med KÖSTER IN 3, der har en meget høj vedhæftning til beton og dermed forbinder revnesiderne.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America