De Grønne Sider

»Die Grünen Seiten der Abdichtung« (på dansk; De Grønne Sider) er blevet det daglige arbejdsredskab for mange rådgivere, investorer og udførende tætningsspecialister. De er udgivet på tysk, engelsk, fransk, finsk, bulgarsk, tyrkisk og hollandsk. Målet er, at gøre dette håndværktøj tilgængeligt for enhver der er interesseret i tætningsarbejder.

Opslagsværket indeholder en overordnet fremstilling af alle tætningssystemer som KÖSTER tilbyder indenfor nybyggeri og renovering, og det er ikke kun få, da KÖSTER med deres økonomiske, anvendelsesvenlige produkter dækker hele spektret af tætning fra kælder til tag. Hvilket produkt der tilbyder den rigtige løsning afhænger af mange faktorer: Det anvendte byggemateriale, undergrundsforhold, grundvandsspejl og de belastninger bygværket er udsat for. De indledende kapitler i "De Grønne Sider" samt produktbeskrivelserne viser vej til de egnede KÖSTER-produkter.


Download De Grønne Sider som PDF (engelsk, udgave 2016, 10MB)

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America