Fyldning af injektionsslanger mellem betonelementer

1 Injektionsslanger
Standard injektionsslange

Arbejdsfuger, specielt ved væg/gulvsamlinger, kræver altid særlig opmærksomhed hvad tætning angår, idet omfang de ligger under terræn. Netop i disse områder kan der ofte findes fejl.

Til en slangeinjektion ilægges en injektionsslange i den senere arbejdsfuge inden støbning af væggen. Disse injektionsslanger er perforerede. Efter betonen er hærdet trykinjiceres en elastisk hærdende harpiks ind i arbejdsfugen. Dermed bliver fugen elastisk lukket og dermed tætnet over hele fladen.

Til slangeinjektion anvendes KÖSTER IN 5, der har en lav viskositet og lang forarbejdningstid. Begge dele er vigtigt, for at injektionsmaterialet kan fordele sig i arbejdsfugens fine hulrum og ikke begynder at hærde under injektionsprocessen.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America