Udvendig kældertætning med slørinjektion

Udvendig kældertætning indefra? Ved renovering er det ikke altid muligt at blotlægge de udvendige kældervægge, for eksempel fordi de flader der ønskes frigravet er dækket af andet byggeri eller af andre årsager ikke er tilgængelige. I dette tilfælde bør en tætning indefra (negativtætning) overvejes. I enkelte tilfælde, for eksempel ved historiske bygninger eller særlig bevaringsværdig arkitektur, er dette heller ikke en acceptabel løsning.

I disse tilfælde udgør slørinjektion en egnet metode til efterfølgende tætning af jordberørte konstruktionsdele.

Med KÖSTER Injektionsgel G4 er det muligt at udføre en tætning på ydervæggen via injektion indefra (gel-slørinjektion). Gelen reagerer med vand og danner en vandtæt, elastisk fast masse.

Forarbejdning sker med specielle pumper og de patenterede KÖSTER Ledelanser. Injektionsmaterialet fordeler sig derved på ydersiden af kældervæggen, og reagerer indenfor kort tid til et vandtæt lag.

Et alternativ hertil er injektion af KÖSTER Injektionsgel G4 direkte ind i selve konstruktionsdelen. Denne såkaldte fladeinjektion er mulig ved porøse eller hulrumsholdige konstruktionsdele. Også i dette tilfælde binder KÖSTER Injektionsgel G4 det tilstedeværende vand og danner en vandtæt elastisk fast masse.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America