Broer og parkeringsdæk

1 Undergrund
KÖSTER
2 Grunding
KÖSTER CT 225 Brogrunder
3 Varm bitumen
KÖSTER
5 Bagstopprofil
KÖSTER

KÖSTER Tætningssystemet til broer og parkeringsdæk består af den 2-komponente epoxygrunder KÖSTER CT 225 Brogrunder og den elastiske KÖSTER Tætningsbane ECB 2F.

KÖSTER CT 225 Brogrunder er en varmebestandig epoxyharpiks til grunding, der anvendes som overfladeforberedelse på betonveje, brodæk, parkeringsdæk og lignende konstruktioner der skal påføres støbeasfalt jf. ZTV-ING (del 7).

Direkte på epoxygrunderen påføres ECB tætningsbaner, der er baseret på en blanding af ethylen copolymer og en specialbitumen. KÖSTER Tætningsbane ECB 2F er udviklet specielt til tætning af veje, brodæk og parkeringsdæk, i henhold til høje tyske normer og standarder. KÖSTER Tætningsbane ECB 2F indeholder et i midten et glasfleece-indlæg og er på begge ydersider belagt med polyesterfleece, for derved at sikre vedhæftning til såvel underlaget som den efterfølgende øvre belægning. Forarbejdningen af KÖSTER Tætningsbane ECB 2F sker med varm bitumen.

Til optagelse af bevægelser mellem forskellige betonafsnit er det påkrævet, at der over fugerne etableres et to-lags memebransystem, mens der i det affasede fugeområde mellem membranerne placeres en rundsnor.

Der gælder angivelserne i de respektive brochurer.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America